Viemärin sukitus ja massaus

TKR-sukitus -ja massaus

Tiedätkö missä kunnossa viemärisi ovat?

Tilaa viemärikuvaus!

 

Viemärin sukitus

Lvi-Tuikun käyttämä TKR- sukitus menetelmä on nopea tapa korjata vanhat rikkoutuneet viemäriputket. Menetelmä soveltuu betoni-, muovi- ja valurautaviemäreiden saneeraukseen.

Viemärit puhdistetaan ja sinne asennetaan paineilman avulla TKR- massalla kyllästetty sukka. Sukka muodostaa uuden liukkaan, saumattoman ja kantavan putken vanhan putken sisään.

TKR- massa on M1- luokiteltu ja täysin luonnonmukainen aine, joka korvaa epoksin.

Käytämme töissämme 100% suomalaisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Sekä työkalut että viemäriputkiston uudistava TKR-massa ovat kotimaisen työn ja tuotekehittelyn tuloksia.

Tilaamalla viemäri- tai ilmanvaihtoputkien uudistuksen LVI-Tuikulta tuet siis puhtaasti suomalaista työtä, ja siinä sivussa vielä ekologisempaa tulevaisuutta.

Luonto kiittää.

Viemärin massaus

TKR Viemärisaneerausmenetelmä on saumaton viemäriputkiston saneerausmenetelmä. Menetelmä soveltuu betoni-, PVC- ja valurautaviemäreiden saneeraukseen mukaan lukien lattiakaivot ja lattiakaivojen liitokset putkiin. Massaus muodostuu kolmesta kerroksesta, joista kaksi ensimmäistä on vedeneristettä ja kolmas kerros on jäykempää, kulutusta kestävää massaa.

 

Vedeneristeiden ja kulutuskerroksen muodostaman pinnoitteen kokonaispaksuus on vähintään 2,0 mm. Menetelmän käyttöalue käsittää viemäriputket, joiden halkaisija on 32 -300 mm. (PVC-viemärit 70-300mm.)

Lvi-Tuikulle on myönnetty VTT:n sertifikaatti TKR- viemärisaneerauksiin.

TKR-putkimassa esite

Lvi Tuikku Oy

Martinkyläntie 67

01720 Vantaa

info@lvituikku.fi

Puh. 044 987 0979