LVI- ja ilmanvaihtotyöt Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella.

Putkityöt, ilmanvaihto- ja energiaremontit suunnittelusta toteutukseen

LVI-asennukset ja saneeraukset

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat LVI-asennukset sekä –ratkaisut suunnittelusta lopputarkastukseen koko Uudenmaan alueella. Toimitamme ja asennamme myös valmiita teknisiä tiloja sekä muita talotekniikan LVI-ratkaisuja.

Toteutamme myös pienempiä ilmastointi- ja putkitöitä sekä lvi-saneerauksia niin omakoti- kuin rivitalokohteissa. Uudisrakentamisessa olemme erikoistuneet omakoti- ja rivitalojen ilmanvaihtotöihin ja LVI-asennuksiin.

Ilmanvaihtotyöt

Hoidamme ilmanvaihtotyöt, energiaremontit ja LVI-urakat vaivattomasti avaimet käteen -toteutuksena. Sinun ei tarvitse huolehtia eri urakoitsijoiden aikatauluista tai laitetoimituksista kun saat kaiken samasta paikasta. Katsomme aina asiakkaan kanssa luotettavan, puhtaasti kotimaisen ja edullisimman ratkaisun sovitulle toteutukselle.

Viemärisaneeraus ja putkityöt

Hoidamme viemäriputkien saneeraukset viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen, luontoa ja rahaa säästäen. Katso miten voit teettää saumattoman ja nopean putkiremontin helposti esim. viemärin pinnoituksella.

 

>> Lue lisää

Ilmanvaihtosaneeraukset

Raikkaampi sisäilma ja energiansäästö!

Toimiva ilmanvaihto tuo puhtaan ja raikkaan sisäilman kotiin, edistää terveyttä sekä ylläpitää kiinteistön kuntoa ja lisää sen arvoa. Energiatehokkuuden optimointi ja lämmön talteenotto näkyvät pienentyneinä energiakustannuksina ja pitkäaikaisena lämmityskulujen säästöinä.

Ilmanvaihdon toteutus lämmöntalteenottolaitteella säästää energiaa, vähentää epäpuhtauksia ja parantaa sisäilman laatua, tuoden lisää asumismukavuutta. Ratkaisujemme avulla saavutetaan jopa yli 80 % hyötysuhde.

Olemme erikoistuneet omakoti- ja rivitalojen ilmanvaihdon saneeraus- ja huoltotöihin. Ilmanvaidon sanerauspalvelumme kattaa energiaremontit, ilmastointihuollot ja –säätötyötIV-järjestelmien korjaus– ja huoltotyöt sekä IV-urakoinnit vaativimmissa kohteissa. Teemme myös ilmavuotojen korjaukset ja putkistojen korjaukset saneerausten yhteydessä.

Palvelemme yksityisrakentajia ja suurempia teollisuuden toimijoita kaikissa kohteissa.

 

Haluatko ammattilaisen paikalle?